Yoga en Pilates 

 

Yoga en pilates beoefen ik al lange tijd. Een cadeautje voor jezelf, zorgen dat je soepel in je lichaam zit. De combinatie Yoga en Pilates is ideaal, sterk en soepel worden en blijven. 

De lessen zijn Flowyoga – LYT-yoga afgewisseld met Pilates en Yin yoga. De balans tussen inspanning en ontspanning vind ik hierin heel belangrijk. De Flow yoga is actief, gebaseerd op de LYT methode en zorgt voor kracht in alle delen van je lichaam net als bij Pilates. De Yin yoga zorgt ervoor dat je dieper in je lichaam komt. De houdingen worden langere tijd vastgehouden om zo niet alleen je spieren te strekken en te versterken maar ook je bindweefsel, je gewrichten en zelfs je botten te versterken. Daarnaast zorgt yin-yoga ervoor dat je meer mindful wordt. Yin lessen gaan over ontspannen en loslaten waardoor je lekkerder in je vel zit.  

Ik ben ook LYT yoga docent. Een actieve yogavorm die ontwikkeld is door Lara Heiman een fysiotherapeut. Bij deze vorm is het belangrijk dat we vanuit een neutrale core werken. Eerst zorgen dat je uitgelijnd en sterk in je core bent, dan rekken en strekken. 

Het rooster voor de  yogalessen in het park of aan de Perikweg 13. Zomers bij mooi weer in het park, anders aan de Perikweg:

Op het menu staan:   

Maandagochtend  van 09.00 tot 10.00  Flowyoga / LYT yoga                              

Maandagavond van 18.00 tot 18.00       Flowyoga / LYT yoga      

Dinsdagavond van 17.30 tot 18.30.        Flowyoga / LYT yoga.   

Woensdagavond 17.30 tot 18.30.            Actieve outdoor training  altijd buiten.                       (een mix van hitsessies, bootcampoefeningen, ademhalingsoefeningen, Tai Chi, Yoga, cardio en wat zoal voorbij komt)              

Donderdagavond  van 18.00 to 19.00      Flowyoga / LYT yoga             

Daarnaast geef ik op de dinsdag, woensdag en donderdag ochtend online zoomyoga. Een korte pittige yoga les van 20 minuten, van 7.15 tot 7.35. Voor een frisse start van de dag. (niet in de maanden juli en augustus) 

Je kunt je voor de yogalessen opgeven door een mailtje te sturen naar info@mmoon.nl of een berichtje naar Monique op 06-47804093. De kosten voor een les zijn €9,00 . Ook kun je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost €85,00.  Voor de  online zoomlessen op dinsdag, woensdag en donderdag Er is aan de Perikweg op dit moment  plek voor maximaal 10 mensen. Het is dus fijn als je van te voren laat weten of je komt.  

Voor eventuele privé- of groepslessen kun je contact met mij opnemen.

Daarnaast organiseer ik yoga-massage workshops en retraites. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Yoga Retreat

Hij komt er aan…. de volgende yoga retreat van studio MMoon.

De eerste retreat was een groot succes dus we gaan door met organiseren. Lijkt het je ook zo fijn om tijd en ruimte voor jezelf te maken, zowel in je lichaam als in je leven? Met deze retraite zul je beide voelen. De plek is aan de middellandse zee in Spanje, Lagos, Andalusië.

De eerste week ga ik alleen geven, deze week is van 1 oktober tot 6 oktober

De tweede week is samen met Jacqueline van Vreden. Het wordt de week van 9 tot 14 oktober .

Wat gaan we doen in deze week?

We starten de dag om 7.45 met een korte meditatie en een ademhalingsoefening, daarna volgt een rustige Flow yoga.

Om 9.15 is het tijd voor ontbijt.

Om 10.30 coaching/ mentale versterking met Jacqueline, alleen in de tweede week

Om 12.30 Lunch

De middag is voor jezelf; geniet van het strand, loop lekker rond in de omgeving of relax rondom het huis.

In overleg met Lodewijk (de eigenaar van het huis) kun je ook excursies ondernemen. Wandel in het prachtige natuurgebied in de omgeving of bezoek nabijgelegen stadjes.

Om 19.00 uur is het tijd voor Yin Yoga.

Om 20.30 is het tijd voor het diner.

(bijna) Alle maaltijden worden verzorgd en er is altijd water, koffie, thee en fruit aanwezig

De maaltijden zijn vegetarisch en/of veganistisch

(Alle activiteiten zijn op vrijwillige basis)

Wil je meer weten, stuur dan een mail naar info@mmoon.nl je kunt ook bellen of appen naar Monique 06-47804093