Yoga en Pilates 

 

Yoga en pilates beoefen ik al lange tijd. Een cadeautje voor jezelf, zorgen dat je soepel in je lichaam zit. De combinatie Yoga en Pilates is ideaal, sterk en soepel worden en blijven. 

De lessen zijn Flowyoga – LYT-yoga afgewisseld met Pilates en Yin yoga. De balans tussen inspanning en ontspanning vind ik hierin heel belangrijk. De Flow yoga is actief, gebaseerd op de LYT methode en zorgt voor kracht in alle delen van je lichaam net als bij Pilates. De Yin yoga zorgt ervoor dat je dieper in je lichaam komt. De houdingen worden langere tijd vastgehouden om zo niet alleen je spieren te strekken en te versterken maar ook je bindweefsel, je gewrichten en zelfs je botten te versterken. Daarnaast zorgt yin-yoga ervoor dat je meer mindful wordt. Yin lessen gaan over ontspannen en loslaten waardoor je lekkerder in je vel zit.  

Ik ben ook LYT yoga docent. Een actieve yogavorm die ontwikkeld is door Lara Heiman een fysiotherapeut. Bij deze vorm is het belangrijk dat we vanuit een neutrale core werken. Eerst zorgen dat je uitgelijnd en sterk in je core bent, dan rekken en strekken. 

Het rooster voor de  yogalessen in het park of aan de Perikweg 13. Zomers bij mooi weer in het park, anders aan de Perikweg:

Op het menu staan:   

Maandagochtend  van 09.00 tot 10.00  Flowyoga / LYT yoga                              

Maandagavond van 18.00 tot 19.00       Flowyoga / LYT yoga      

Dinsdagavond van 18.00 tot 19.00.        Yin  yoga.             

Donderdagavond  van 17.30 to 18.30      Slow-Flowyoga / LYT yoga

Soms is er een les op zaterdag van 09.00 tot 10.00 Slow-Flowyoga              

Daarnaast geef ik op de dinsdag, woensdag en donderdag ochtend online zoomyoga. Een korte pittige yoga les van 20 minuten, van 7.15 tot 7.35. Voor een frisse start van de dag. (niet in de maanden juli en augustus) 

Je kunt je voor de yogalessen opgeven door een mailtje te sturen naar info@mmoon.nl of een berichtje naar Monique op 06-47804093. De kosten voor een les zijn €9,50 . Ook kun je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost €90,00.  Voor de  online zoomlessen op dinsdag, woensdag en donderdag bepaal je zelf wat je betaald. Eind van de week ontvang je een open tikkie.

 Er is aan de Perikweg op dit moment  plek voor maximaal 12 mensen. Het is dus fijn als je van te voren laat weten of je komt.  

Voor eventuele privé- of groepslessen kun je contact met mij opnemen.

Daarnaast organiseer ik yoga-massage workshops en retraites. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.