Yoga en Pilates 

 

Yoga en pilates beoefen ik al lange tijd. Een cadeautje voor jezelf, zorgen dat je soepel in je lichaam zit. De combinatie Yoga en Pilates is ideaal, sterk en soepel worden en blijven. 

De lessen zijn Flowyoga – LYT-yoga afgewisseld met Pilates en Yin yoga. De balans tussen inspanning en ontspanning vind ik hierin heel belangrijk. De Flow yoga is actief, gebaseerd op de LYT methode en zorgt voor kracht in alle delen van je lichaam net als bij Pilates. De Yin yoga zorgt ervoor dat je dieper in je lichaam komt. De houdingen worden langere tijd vastgehouden om zo niet alleen je spieren te strekken en te versterken maar ook je bindweefsel, je gewrichten en zelfs je botten te versterken. 

Ik ben ook LYT yoga docent. Een actieve yogavorm die ontwikkeld is door Lara Heiman een fysiotherapeut. Bij deze vorm is het belangrijk dat we vanuit een neutrale core werken. Eerst zorgen dat je uitgelijnd en sterk in je core bent, dan rekken en strekken. 

 

Deze winter geef ik de yogalessen aan de Perikweg 13. Op het menu staan:   

Maandagochtend  van 09.00 tot 10.00  Flowyoga / LYT yoga                                          

Maandagavond van 18.00 tot 19.00       Flowyoga / LYT yoga

Dinsdagavond van 18.00 tot 19.00.        Flowyoga / LYT yoga

Donderdagochtend van 09.00 tot 10.00  Yin-Yang yoga

Donderdagavond  van 18.00 to 19.00      Yin-Yang yoga 

Je kunt je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar info@mmoon.nl of een berichtje naar Monique op 06-47804093. De kosten voor een les zijn €9,00 . Ook kun je een 10 rittenkaart kopen. Deze kost €85,00. De kaart is een half jaar geldig.  Er is aan de Perikweg op dit moment  plek voor maximaal 8 mensen. Het is dus fijn als je van te voren laat weten of je komt.  

Voor eventuele privé- of groepslessen kun je contact met mij opnemen.

Daarnaast organiseer ik yoga-massage workshops en retraites. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.